Mer smygtitt

Här kommer ännu en uppdatering idag!

Bilder efter dagens arbete.. Eller är fortfarande i skolan men det blir nog inte mycket mer gjort idag.

Här får ni se ! :)
(Det är lite dåliga bilder pga att Frida och Jenny har snott med sig systemkameran, haha.)


Smygtitt på mitt projektarbete

Som ni vet så ska jag göra mitt yrkesbevis som projektarbete och det närmar sig med stormsteg! Med mindre än en vecka kvar jobbar jag stenhårt typ 20 timmar om dygnet. När jag ändå lägger in bilderna till redovisningen tänkte jag att ni kunde få er en smygtitt.

Såhär långt har jag kommit än så länge. Ser inte jättemycket ut, ser ut som om det har trillat en skog över mitt träd eller nåt. Men det blir bra, så det så. Idag ska jag slingra en massa björkris runt för att få det mer kompakt, samt sätta dit stora taggar som jag ska ha på stammen. Det ska då bli en "törnros-skog".

Kommer självklart bilder på det färdiga arbetet nästa vecka också.
(ni får leva med att det står en naken skyltdocka i hörnet, haha.)

Den som väntar på nåt gott...

Här kommer äntligen lite foton och annat från Finlandskryssningen!

Dag 1:
Samling 06.15 utanför skolan. Därefter hade vi roadtrip till Ödeshög (ja, det va öde), haha. Jag körde och vi hade garanterat roligast i vår bil för Linn hade tagit med sig typ 15 olika skivor med gammal musik som Aqua, Vengaboys, Spice Girls med mera. Vid 10 var vi framme i Ödeshög och då hoppade vi på anslutningsbussen till Stockholm. Långtråkigt men alla var trötta och sov typ, (i alla fall jag och jenny). Vid halv fyra var vi framme vid båten och gick ombord.

Väl framme så var det välkomstdrink i samband med att båten lämnade Stockholm och därefter Vikinglines buffé. Mums! På kvällen hittade vi på massa skoj såsom karaoke, dans och party!

Dag 2:
Vaknade i Helsingfors och åt frukostbuffé. Därefter gick vi för att utforska Helsingfors. Riktigt tråkig stad faktiskt, typ samma utbud som i Halmstad. Dock var det många designbutiker, vi var på Artek som sålde massa häftiga möbler och där fanns även Marimekko och Ittala.

Efter lunch var det Floristshow på båten med bland annat Niclas Jenssen. Dom var jätteduktiga! Hur fint som helst. De lottade ut massa buketter, resor m.m. under hela tiden.

På kvällen blev det en massa partaj!

Dag 3:
Vaknade i Stockholm och hemresa. Riktigt kul resa med min fantastiska klass!


 

Lisebergs trädgårdsdagar!

Hej allihopa !

Tänkte berätta en rolig sak som hänt. Jag har via bloggen blivit inbjuden till ett event på Lisebergs trädgårdsdagar! http://liseberg.se/sv/hem/Nojesparken/Tradgard-och-kultur/Tradgardsdagarna/

Ska bli riktigt roligt. Jag var på Lisebergs trädgårdsdagar förra året, eller året dessförinnan, kommer inte ihåg. Med min klass i alla fall och det var mycket roligt. Ska försöka fotografera så mycket som möjligt så att ni får se.

För övrigt så är jag inne på slutet av mitt projektarbete och det är en miljon saker som måste göras nu, nu, nu! Därför är det svårt att få tid till att blogga. Dessutom har jag påsklov. Veckan efter det så är det bara projektarbete som gäller och sen är det dags. Yrkesbeviset är den 4-5 maj. Den 5 får jag reda på om jag blev godkänd. Usch vad hemskt!

Försöker tänka positivt bara. Jag SKA klara det här!


Kvällens outfit färdig!

Hej bloggen!

Igår gjorde jag färdigt min första klänning.. anledningen till att det inte har blivit så mycket bloggande är att jag har suttit och sytt(och sytt och sytt) fast miljoner såna här gröna små blad på klänningen. Det är inte det lättaste kan jag tala om... För det första så går de lätt sönder, för det andra så blir de snabbt klibbiga och fastnar i pressarfoten(på symaskinen) och för det tredje så luktar man eucalyptus i flera dagar efteråt... haha.

Men jäklar va snyggt det blev! Är så himla nöjd, glad och stolt att jag lyckades få det så bra, trots att det var så jobbigt. Det var verkligen värt allt slit. Materialet jag använt mig av är Eucalyptus-blad, rosa Ranunkel(knoppar och blommor) samt rosa pärlor.

Stort tack till min kära syster som står modell. Hennes blogg hittar ni här. www.viiktoriiasfoto.blogg.se


RSS 2.0