Den som väntar på nåt gott...

Här kommer äntligen lite foton och annat från Finlandskryssningen!

Dag 1:
Samling 06.15 utanför skolan. Därefter hade vi roadtrip till Ödeshög (ja, det va öde), haha. Jag körde och vi hade garanterat roligast i vår bil för Linn hade tagit med sig typ 15 olika skivor med gammal musik som Aqua, Vengaboys, Spice Girls med mera. Vid 10 var vi framme i Ödeshög och då hoppade vi på anslutningsbussen till Stockholm. Långtråkigt men alla var trötta och sov typ, (i alla fall jag och jenny). Vid halv fyra var vi framme vid båten och gick ombord.

Väl framme så var det välkomstdrink i samband med att båten lämnade Stockholm och därefter Vikinglines buffé. Mums! På kvällen hittade vi på massa skoj såsom karaoke, dans och party!

Dag 2:
Vaknade i Helsingfors och åt frukostbuffé. Därefter gick vi för att utforska Helsingfors. Riktigt tråkig stad faktiskt, typ samma utbud som i Halmstad. Dock var det många designbutiker, vi var på Artek som sålde massa häftiga möbler och där fanns även Marimekko och Ittala.

Efter lunch var det Floristshow på båten med bland annat Niclas Jenssen. Dom var jätteduktiga! Hur fint som helst. De lottade ut massa buketter, resor m.m. under hela tiden.

På kvällen blev det en massa partaj!

Dag 3:
Vaknade i Stockholm och hemresa. Riktigt kul resa med min fantastiska klass!


 

Kommentarer
Postat av: Bo

Tack för att vi alla kan följa er via din så bra skrivna Blogg!!

2011-04-26 @ 21:21:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0