Presenter

Tänkte att jag kanske kunde visa vad jag fick i studentpresent. Det jag speciellt hade önskat mig var en servis som heter Old luxembourg. Jag tycker den är fantastiskt fin. Så jag fick några tallrikar, mattallrikar vilket kändes smartast att börja samla på. Jag fick presentkort på Cervera så där har jag varit och shoppat några tallrikar men det blev även en åskblå Marimekko skål. Jag tycker att de är riktigt snygga.
Jag fick även lite grejer som jag inte väntat mig. Jag fick två vaser/krukor utformade som stövlar i två olika storleker. Märket är LOB design. Jag fick även ett par ljusstakar av samma märke. Alltihopa är i svart och de är jättesnygga! Utöver detta så fick jag även ett Tomas Sabo halsband av min pojkväns familj, ett halsband som jag har graverat in mitt namn på samt pengar och lite annat. Tack så mycket alla för presenterna!

För jag har tagit studenten !

I fredags tog jag studenten! Woho! Det var en helt fantastisk dag med mycket glädje. Tack alla underbara kompisar i Fina(floristklassen) och Tjärnen(trädgårdsklassen som vi haft alla kärnämnena ihop med) för tre fantastiska år! Vi är absolut bäst!

Jag kommer sakna alltihopa väldigt mycket tror jag. Samtidigt känns det skönt och spännande att se vad som kommer att hända i framtiden. Frågan är nu om jag ska fortsätta blogga? Det kanske inte blir bara om blommor då, men lite då jag kan avslöja att jag ska göra en brudbukett i sommar. Till min kusins mamma. Ska bli riktigt roligt.
Dessutom så är jag arbetslös så då kan jag ju blogga hela tiden. Skämt åsido, för jag tänkte inte spendera sommaren framför en dator. Och jag ska göra vad jag kan för att hitta ett jobb! Någon som har nåt jobb att erbjuda kan bara höra av sig!
Tillbaka till studenten. Vill ni veta något roligt? Jag fick stipendium för Bästa florist på skolan! Sjukt stolt, glad och nöjd för att jag kunde lyckas med detta. Min skoltid är verkligen något jag är stolt över! Det har varit de bästa åren i mitt liv och jag hoppas att det nu bara blir ännu bättre.
Tack till alla som har kommenterat under terminen som gått, all kritik är stärkande. Pussar och kramar!
Vackert dekorerad vagn, hade ni väntat er något annat? Haha.

RSS 2.0